Kas keegi palun ütleks mulle:
millise ehitusega rasvad reageerivad broomiga?
Miks on aminohapped amfoteersed?
Ja millised oleksid nende reaktsiooni võrrandid?
Keemia koduses töös oleks vaja teada. Tänud neile kes aitavad.
Küsimus broomi ja aminohapete keemiliste omaduste kohta
Küsimus broomi ja aminohapete keemiliste omaduste kohta
Viimati muutis tauri, 21 Mai 2011, 22:11, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Muutsin pealkirja
Põhjus: Muutsin pealkirja
Re: Küsimus broomi ja aminohapete keemiliste omaduste kohta
Karboksüülrühm annab aminohappele happelised omadused ja aminorühm aluselised omadused. Seepärast on aminohapped amfoteersete omadustega.
ORGAANILINE KEEMIA Lühikonspekt gümnaasiumile
ORGAANILINE KEEMIA Lühikonspekt gümnaasiumile
Viimati muutis System, 22 Mai 2011, 12:30, muudetud 1 kord kokku.
Re: Oleks vaja abi
Suur tänu sulle System
Re: Küsimus broomi ja aminohapete keemiliste omaduste kohta
Täna googlet, kahjuks esimese küsimuse vastust google ei leidnud. Amfoteersuse täpne seletus:algaja kirjutas:Suur tänu sulle System
Amfoteersus on keemilise aine võime reageerida olenevalt tingimustest aluse või happena. Selliseid aineid nimetatakse amfolüütideks.